Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Contractul prin care Elan Schwartzenberg devenea proprietarul marcilor Realitatea, suspendat de TB

Contractul prin care Elan Schwartzenberg devenea proprietarul marcilor Realitatea, suspendat de TB
Tribunalul Bucuresti a admis, pe 23 mai, cererea formulata de Realitatea Media SA si a suspendat efectele contractului de cesiune prin care compania Win Win Business & Lobby Company Limited, controlata de Elan Schwartzenberg, a devenit proprietarul marcilor Realitatea.

In fapt, Tribunalul Bucuresti a admis, pe 23 mai, cererea formulata de SC Realitatea Media SA impotriva Win Win Business & Lobby Company Limited. Decizia este "executorie" si poate fi atacata cu recurs in 5 zile de la comunicare.

"Admite cererea formulata de debitoarea SC Realitatea Media SA. Suspenda efectele contractului de cesiune de marci incheiat la data de 18.04.2012, pana la solutionarea irevocabila a dosarului nr 19137/3/2013 avand ca obiect anularea procesului verbal de licitatie nr 3144/17.04.2012 si a contractului de cesiune de marci din 18.04.2012.

Dispune instituirea sechestrului judiciar asupra bunurilor ce fac obiectul contractului de cesiune de marci din 18.04.2012, respectiv 126 marci nationale si 1 marca comunitara. Dispune inscrierea sechestrului pentru opozabilitate la OSIM si CNA. Desemneaza administrator sechestru debitoarea SC Realitatea Media SA prin administrator special. Executorie. Cu recurs in 5 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 23.05.2013", se arata in decizia publicata pe site-ul tmb.ro.

Pe de alta parte, potrivit site-ului realitatea.net, pe 22 mai, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins "fara cale de atac", "cererea formulata de petenta E-Boutique KFT privind stramutarea judecarii procesului ce formeaza obiectul dosarului nr 58935/3/2011 al Tribunalului Bucuresti". Materia juridica a acestui dosar este "faliment", potrivit informatiilor postate pe site-ul ICCJ.

"Prin aceste hotarari se lamureste situatia marcilor Realitatea TV, realitatea.net, Realitatea FM si a celorlalte care raman sub controlul reprezentantilor SC Realitatea Media SA (...) In acest fel, activitatea companiei Realitatea Media 'va merge mai departe cu acelasi nume', asa cum declara acum cateva zile Cozmin Gusa, actionar majoritar si creditor al companiei in proportii egale alaturi de partenerul sau de afaceri, Maricel Pacuraru", se arata pe site-ul Realitatea TV.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 997 ori