Reuters va avea un nou director executiv

Duminica, 04 Decembrie 2011, ora 11:27
2033 citiri
Reuters va avea un nou director executiv

Compania Thomson Reuters va avea un nou director executiv, in persoana lui James Smith, care il va inlocui pe Tom Glocer, fostul director executiv ce va iesi la pensie.

James Smith va deveni oficial noul director executiv al Reuters de la 1 ianuarie 2012, anunta Bloomberg.

Pensionarea fostului director, Tom Glocer, survine in contextul in care actiunile companiei media au scazut cu circa 28% in acest an, la bursa din Canada, insa inainte de plecare si-a exprimat increderea in strategiile de restructurare la nivelul diviziilor de piata.

De la achizitionarea companiei Reuters de catre Thomson Corp in 2008, actiunile noii companii au scazut cu 26%, desi anul acesta, gigantul media a afirmat ca a inregistrat o crestere a profitului de 38% in cel de-al treilea trimestru.

In functia de director executiv, Tom Glocer a restructurat divizia de piete, care frunizeaza informatii financiare si a declarat investitorilor ca aceasta miscare va imbunatati performantele de vanzari in 2012, conducand la o crestere a cifrei de afaceri in 2013.

James Smith, viitorul director executiv al Thomson Reuters si-a inceput cariera in 1987 ca jurnalist, in 2005 fiind numit la conducerea diviziei de publicatii academice.

In ceea ce-l priveste, analistii intervievati de Bloomberg sunt de parere ca James Smith pare sa fie exact ceea ce are nevoie compania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#James Smith CEO Reuters, #CEO Reuters, #Tom Glocer Reuters , #Piata media