Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Snapfish ofera posibilitatea de a crea grupuri speciale

Snapfish ofera posibilitatea de a crea grupuri speciale
Divizia Snapfish a HP a anuntat cateva noi produse si servicii foto online care le permit celor peste 30 de milioane de membri ai sai sa creeze povesti digitale mult mai atractive, care sa poata fi vizualizate de rude si de prieteni.Cele mai importante servicii lansate sunt "camerele" destinate utilizatori Snapfish (rude, organizatii de tineret, asociatii ale parintilor etc.) - Snapfish Group Rooms - care ofera membrilor acestora o modalitate sigura de postare a fotografiilor online, de stocare si de afisare intr-un spatiu comun. In aceasta zona, membrii unui grup pot colabora la proiecte foto de tipul albumelor calendarelor, felicitarilor etc. Ei pot permite vizualizarea albumelor de rude sau prieteni din afara grupului si sunt notificati automat atunci cand continutul camerei este modificat.
De asemenea, membrii unui grup au posibilitatea de a-si personaliza camera folosind teme, descrieri si URL-uri preferate (smithreunion.snapfish.com, de exemplu). In plus, comparativ cu ofertele competitiei, pe site-ul Snapfish pot fi create gratuit un numar nelimitat de camere.

De asemenea, Snapfish a extins gama de optiuni pentru majoritatea produselor sale fotografice, oferind:

+ Optiuni de personalizare pentru calendarele foto, oferind posibilitatea de a adauga date importante, cum ar fi zilele de nastere si aniversarile. Fiecare informatie poate avea un aspect unic prin adaugarea unui text personalizat, a unui chenar sau chiar a unor fotografii. In plus, Snapfish ofera fundaluri noi, teme si optiuni de captare.

+ 68 de noi modele de felicitari pentru principalele sarbatori: Craciun, Anul Nou, Hanukkah, Kwanzaa.

+ O selectie mai buna a albumelor de amintiri (MemoryBook), permitandu-le utilizatorilor sa-si ilustreze povestile folosind modalitati noi, creative. Pe langa copertile groase existente in prezent, de la 15 septembrie vor fi disponibile si coperti subtiri, albume de buzunar cu 10 variante de coperti si dimensiunea de 3x4 inch.

+ Din 15 septembrie vor fi de asemenea disponibile facilitati suplimentare pentru intreaga gama de albume: cinci tipuri noi de fundaluri cu design exclusiv, chenare si modele numai pentru text; posibilitatea de afisare a imaginilor pe intreg ecranul si de accesare a versiunilor online ale albumelor de membrii familiei si prieteni.

Site-ul Snapfish a fost actualizat cu noi facilitati de organizare:

+ Un sistem nou de navigare interna in partea stanga a imaginii afisate, care le permite utilizatorilor sa-si acceseze albumele Snapfish folosind mai putine taste;

+ Optiuni de organizare cronologica, alfabetica si A"dupa prieteniA" pentru facilitarea clasificarii;

+ Un album A"de favoriteA", care poate fi personalizat cu fotografiile si imaginile video preferate ale utilizatorului;

+ O facilitate de previzualizare pop-up, care le permite utilizatorilor sa vada rapid continutul albumelor fara sa le deschida, facand astfel o economie importanta de timp

PC Forum

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 876 ori