Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Populatia isi poate plati obligatiile fiscale si pe internet

Populatia isi poate plati obligatiile fiscale si pe internet

Populatia poate achita, de la 1 octombrie, prin internet obligatiile fiscale reprezentand impozit pe venit, plati anticipate cu titlul de impozit, regularizari aferente impozitului pe venit si obligatii fiscale accesorii aferente acestora, a anuntat, joi, Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti. Directia Finantelor Publice a precizat ca obligatiile fiscale la bugetul de stat se achita pentru urmatoarele categorii de venituri: venituri din activitati comerciale, venituri din profesii libere, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din cedarea folosintei bunurilor, castiguri din transferul titlurilor de valoare.


Se mai pot face plati la bugetul de stat prin internet si pentru venituri din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract, venituri din activitati agricole, venituri din transferul proprietatii imobiliare din patrimoniul personal si venituri din salarii pentru care angajatii au obligatia stabilirii, declararii si platii impozitului pe venit.


Platile online pot fi efectuate prin Ghiseul Virtual de Plati (www.ghiseul.ro), portal administrat de Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale, institutie aflata in subordinea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologia Informatiilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1107 ori