Noi reguli pe piata jocurilor de noroc

Miercuri, 10 August 2011, ora 15:54
1786 citiri
Noi reguli pe piata jocurilor de noroc

Firmele de jocuri de noroc online trebuie mai nou sa se inregistreze in Romania pentru ca statul sa aiba control asupra eventualele spalari de bani si evaziuni fiscale, conform NewsIn.

"Am introdus modalitatile de functionare, conditiile de avizare, am definit operatorii economici, operatorii de monitorizare, am creat cadrul astfel incat aceste jocuri sa poata functiona si sa fie taxate in Romania", a declarat secretarul de stat in Ministerul de Finante Bogdan Dragoi, dupa sedinta de Guvern de miercuri.

Intrebat daca normele de aplicare tin seama de o scrisoare din partea Comisiei Europene prin care aceasta recomanda eliminarea restrictiei privind obligativitatea inregistraii operatorilor din Romania, Dragoi a precizat ca acest punct al scrisorii nu a fost acceptat.

"Noi dorim ca operatorii sa fie land based, societati romanesti inregistrate in Romania care sa poata fi monitorizate din perspectiva monitorizarii banilor si evaziunii fiscale", a spus Dragoi.

Argumentului potrivit caruia prevederea ar contraveni liberei circulatii a serviciilor in Uniunea Europeana, Dragoi a raspuns sustinand ca nu exista o directiva europeana pe subiectul jocurilor de noroc, iar aproape toate tarile UE cer ca operatorii sa fie land based.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#jocuri noroc, #lege jocuri noroc, #evaziune, #spalare bani , #Online