Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inscrie-te gratuit la Gomag Virtual Summit 2020

Inscrie-te gratuit la Gomag Virtual Summit 2020


Echipa Gomag organizeaza cea de-a patra editie a Gomag Virtual Summit, intr 7 si 9 aprilie. Sunt asteptati peste 2.500 de participanti la cel mai mare eveniment online pentru eCommerce din Romania.

Inscrierile sunt gratuite, iar evenimentul se va desfasura sub forma a +16 sesiuni video live, cu peste 16 specialisti in marketing si comert online.

Se va discuta despre piata de eCommerce la momentul actual, strategii de marketing si business, precum si idei aplicabile pentru cei care isi doresc sa vanda online.

Agenda Gomag Virtual Summit 2020

Tematica acestei editii se invarte in jurul a celor 2 componente esentiale din viata oricarei afaceri: strategia de business si strategia de marketing.

O strategie de business realista sta la baza oricarui business durabil. Cuvantul cheie tine de adaptare sau flexibilitate - participantii la eveniment vor primi detaliile de care au nevoie in webinariile live.

Strategia de marketing, de asemenea, dicteaza succesul sau esecul afacerilor, si se afla intr-o stransa legatura cu strategia de business.

Prin urmare, fiecare zi de eveniment va include cate 4 sesiuni video live, plus sesiuni inregistrate, in care speakerii invitati vor dezbate subiecte precum piata de eCommerce, SEO, PPC, strategii integrate de marketing si promovare digitala etc.

Subiectele sesiunilor live si lista integrala a speakerilor se afla in curs de completare.

Cine vorbeste la Gomag Virtual Summit 2020

Evenimentul reuneste 16 oameni de afaceri, specialisti de marketing si nume cu experienta pe piata de comert electronic din Romania.

Printre acestia se numara Cristian Manafu (The Connector), Dorin Boerescu (2Performant), Raluca Radu (MTH Digital), Robert Trandafir (Gun Media), Antoneta Gales (Caietul fericirii), Andrei Radu (GPeC), Anabela Luca (AdLemonade), Eugen Predescu (Canopy Digital), Calin Iepure (bizz.club Romania), Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Lorand Soares Szasz (Upriserz), Eugen Potlog (UX Studio), Mircea Capatina (Smart Bill) etc.

Fiecare invitat este recomandat de experienta pe piata in diverse domenii, de rezultatele pe care le-au obtinut pentru proiectele lor si pentru clienti, dar si de impactul pe care il au prin eforturile de educare a pietei din Romania.

Participantii sunt invitati sa interactioneze direct cu speakerii in cadrul sesiunilor live. Vor primi raspunsuri la intrebari, idei specifice pentru nevoile semnalate si date noi privitoare la piata in contextul actual.

Sesiunile video vor fi moderate de catre Cosmin Daraban, CEO si Co-fondator la Gomag.

Esti pasionat de marketing si eCommerce? Vrei sa afli ce functioneaza acum? Inscrie-te gratuit la Gomag Virtual Summit 2020!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, platforma pe care vand peste 1200 de magazine online din toate industriile.

Printre clientii acesteia se numara MindBlower.ro, ProduseCosmetice.ro, PentruAnimale, NeaKaisa, Borealy, SportPartner, VitaPlus, Genius Nutrition, Haine De Vis, PersonallyME si multi altii.

Avantajele ce ii diferentiaza de concurenta sunt functionalitatile native in platforma ce permit gestionarea comenzilor si a produselor in cateva minute, dar si GoBots, singurii roboti pentru automatizare creati intr-o platforma romaneasca.

Inregistreaza-te acum summit.gomag.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2575 ori