Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Indigo Neon aplica solutiile Teamshare Enterprise Edition oferite de Entelion Software

Indigo Neon aplica solutiile Teamshare Enterprise Edition oferite de Entelion Software

Indigo Neon a incheiat procesul de implementare al aplicatiei Teamshare Enterprise Edition, solutia de CRM online furnizata de Entelion Software."Zilnic primim un volum mare de informatii despre produse noi, parteneri, prospecti si clienti, informatii care nu erau folosite intr-un mod eficient.' spune Lucian Micu, Director Executiv Indigo Neon. "Astfel, am ajuns sa avem date detaliate despre piata, dar salvate pe hartii sau in diverse documente electronice. Aceste informatii ne-ar fi fost de real ajutor daca le-am fi putut prelucra in mod centralizat si automat.'

Indigo Neon este importator si distribuitor de echipamente profesionale pentru industria de neon. Reprezinta in Romania compania Daco Neon Equipment USA si este distribuitor pentru companiile Tecnolux Italia, Tecnoservice Italia, Elettronica Per Luce Italia. Compania are nevoie sa fie permanent la curent cu stadiile de desfasurare ale proiectelor, de asemenea era necesara automatizarea administrarii bazei de date ce contine date importante despre produse, clienti actuali si potentiali, parteneri, etc si pentru timpul alocat analizei informatiilor.

"Aici a intervenit Teamshare. Am ales pachetul Teamshare Enterprise Edition, care contine si modulele Contact Management, Lead Management si Comenzi atat de necesare pentru administrarea datelor de contact ale partenerilor de afaceri (clienti, potentiali clienti, furnizori, departamente, parteneri, etc) si persoanele de contact asociate acestora; respectiv administrarea procesului de vanzare - salvarea, formalizarea si arhivarea tuturor informatiilor procesate in fiecare pas sau stadiu al vanzarii (telefonic, email, web, eveniment, expozitie, etc).' spune Lucian Micu. "In plus, aplicatia s-a integrat perfect cu soft-ul de gestiune contabila si analiza financiara, din care preia toate datele necesare agentilor in munca de vanzare si promovare.'

Despre Indigo Neon

Indigo Neon este importator si distribuitor de echipamente profesionale, materie prima si componente pentru industria de neon: tuburi de sticla, electrozi, gaze spectrale, transformatoare de inalta tensiune, convertoare electronice, cablu de inalta tensiune, mansoane izolatoare, suporti de fixare a tuburilor de sticla. Compania Indigo Neon este membra fondatoare a Asociatiei Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate, APIIP. Pentru mai multe detalii accesati www.indigoneon.ro .

DespreTeamshare

Teamshare reprezinta o suita de aplicatii software concepute pentru a veni in sprijinul firmelor mici si mijlocii prin module de automatizare, eficientizare si control a proceselor de interactiune cu clientii, vanzare, promovare si distributie. Teamshare este oferit de Entelion Software. Pentru mai multe detalii, accesati www.teamshare.ro.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1564 ori