Fastius Curier a lansat un serviciu special dedicat magazinelor online din Bucuresti

Miercuri, 09 Iunie 2010, ora 12:34
2772 citiri
Fastius Curier a lansat un serviciu special dedicat magazinelor online din Bucuresti

Fastius Curier, una dintre cele mai importante companii de pe piata de curierat din Bucuresti, a anuntat lansarea unui nou serviciu, special dedicat magazinelor online din Capitala.

In contextul in care piata se transforma continuu, domeniul online reprezentand o componenta tot mai importanta in activitatea economica din Romania, Fastius Curier isi doreste sa intampine nevoile speciale ale comertului online, inclusiv livrarile cu ramburs.

Pachetele sunt livrate rapid la clientii din Bucuresti si judetul Ilfov, iar rambursul este transferat ulterior in contul bancar al clientului expeditor.

"Avantajele pe care le propune Fastius Curier magazinelor online sunt viteza, comunicarea eficienta si siguranta atat a pachetelor, cat si a banilor colectati de la destinatari. In special pentru magazinele online, rapiditatea este esentiala, pentru ca distanta de la click la livrare sa fie cat se poate de redusa", a declarat Ciprian Pulpa, Executive Manager Fastius Curier.

Comunicarea este de asemenea un element deosebit de important, curierul fiind legatura dintre magazin si client. Curierii Fastius Curier sunt profesionisti care trateaza totul cu seriozitate si care stiu sa comunice eficient in ambele directii - expeditor si destinatar.

Siguranta este garantata, fiecare pachet este preluat cu grija si inmanat in cele mai bune conditii persoanei care il asteapta", a mai explicat Ciprian Pulpa.

Pe piata curieratului din Bucuresti, Fastius Curier activeaza cu succes inca din anul 2002, dezvoltandu-si continuu flota, dar si numarul de clienti. In prezent, Fastius Curier poate oferi in Bucuresti preturi accesibile, raportat la un nivel premium al calitatii, spun oficialii companiei, care explica acest fapt prin organizarea eficienta a circuitelor de livrare.

"Miscarile din piata online ne-au determinat sa lansam un serviciu ramburs de calitate.

Mai intai am testat acest serviciu cu cativa clienti, care ne-au solicitat in mod expres o astfel de colaborare, iar in prezent avem capacitatea de a include serviciul in oferta noastra generala, alaturi de serviciile clasice de livrari plicuri si colete, dar si de cel mai apreciat serviciu al nostru - serviciul Prioritar cu livrare in doua ore", spune Adrian Diaconeasa, director de logistica.

Serviciul Prioritar este dedicat tuturor clientilor care doresc viteza maxima in Bucuresti, dar si calitate si siguranta mereu garantate.

Fastius Curier are un portofoliu amplu de clienti-companii, oferind servicii profesionale pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, punand la dispozitia clientilor sai o echipa de curieri experimentati precum si o echipa de Relatii cu clientii care poate oferi oricand informatii despre stadiul livrarii solicitate.

Printre clienti se remarca Mastercard Romania, Xerox Romania, Sensiblu.

Sfaturi pentru alegerea unor jante potrivite
Sfaturi pentru alegerea unor jante potrivite
Pentru a înțelege de ce nu trebuie să alegi la întâmplare jante pentru mașina ta, trebuie să înțelegi mai întâi care sunt funcțiile pe care le îndeplinesc aceste componente....
România, cea mai mare inflație din UE în ianuarie. Activitatea Guvernului sau lipsa acesteia sunt printre principalele cauze
România, cea mai mare inflație din UE în ianuarie. Activitatea Guvernului sau lipsa acesteia sunt printre principalele cauze
Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a scazut in luna ianuarie pana la 3,1%, de la 3,4% in decembrie, insa in Romania rata anuala a inflatiei a fost de doua ori mai mare decat media din...
#fastius curier, #magazine online, #serviciu prioritar , #Online