Economii de pana la 50% pentru clientii business Romtelecom

Marti, 04 Aprilie 2006, ora 03:54
974 citiri

Incepand cu aceasta saptamana companiile care folosesc serviciile Romtelecom au la dispozitie doua noi optiuni pe care le pot adauga abonamentului telefonic de baza: Biz Talk 800 si Biz Talk 1000Acestea completeaza cele 4 optiuni lansate de Romtelecom pentru clientii business, anul trecut, optiuni care ofereau minute incluse si reduceri de tarife pentru diferite destinatii.

Peste 13.000 de clienti business ai companiei au ales cel putin una dintre optiunile disponibile in prezent, iar noile optiuni lansate astazi au fost definite in functie de cerintele suplimentare ale clientilor.

A"Aceste noi optiuni fac parte din politica de diversificare a ofertelor Romtelecom, pentru fiecare segment al clientilor din portofoliul sau. De aceasta data, ne-am indreptat atentia catre clientii business, de asteptarile carora credem ca ne-am apropiat, oferindu-le, prin aceste optiuni, posibilitatea de a reducere costurile pentru apelurile locale si interjudetene in reteaua companiei, cu pana la 50% pentru clientA", a remarcat Dan Pazara, director Corporate Affairs, Romtelecom.

Biz Talk 800 include 800 minute pentru apeluri nationale in reteaua Romtelecom (intrajudetene si interjudetene), indiferent de palierul orar, iar Biz Talk 1000 include 1.000 de astfel de minute. Dupa depasirea minutelor incluse in optiuni, se aplica tarifele curente pentru convorbirile intrajudetene sau interjudetene. Pentru ambele optiuni clientii beneficiaza automat de tarife speciale la apelurile catre mobil, cu pana la 14% mai mici decat tarifele normale. Optiunea Biz Talk 800 este disponibila pentru un abonament suplimentar de 22 euro pe luna, iar Biz Talk 1000 - pentru 27 euro.

Clientii Romtelecom pot combina optiunile de tip Biz Talk (cele noi sau cele lansate anul trecut: Biz Talk 100 si Biz Talk 240) cu una dintre optiunile care asigura reduceri de tarife la convorbirile internationale: Biz International 1 si Biz World. Optiunile se pot adauga la liniile telefonice principale, trunchiuri analogice sau la pachetele ISDN-2.

Cronica Romana

Directnews.ro - cel mai dinamic site de stiri si comentarii online. Intra, citeste si voteaza cele mai interesante articole. Tu esti editorul!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...