Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pulitzer pentru scandalul bazelor CIA

Pulitzer pentru scandalul bazelor CIA
Cotidianul Washington Post a obtinut patru premii Pulitzer, intre care unul pentru dezvaluirea scandalului care l-a implicat pe lobby-istul republican Jack Abramoff si altul pentru ca a relevat existenta inchisorilor secrete ale CIA in strainatate.
Ceremonia de decernare a faimoaselor premii jurnalistice a fost organizata luni, la Universitatea Columbia. Dana Priest, reporterul Washington Post care a lansat scandalul ce a implicat si numele Rominiai, va primi, pe langa laurii victoriei, si 10.000 de dolari.

New York Times a obtinut trei premii Pulitzer, intre care cel pentru A"reportaj nationalA" care a avut ca obiect interceptarile comunicatiilor intre cetatenii americani, ordonate de guvernul de la Washington.

Reporterii Joseph Kahn si Jim Yardley au primit premiul Pulitzer al A"reportajului externA" pentru A"ambitioasele articoleA" despre justitia in China, confruntata cu evolutiile legii.

Doua ziare din regiunea devastata de uraganul Katrina vara trecuta au fost distinse luni cu premiul Pulitzer 2006 pentru curajul cu care reporterii lor si-au facut relatarile in timpul furtunii si in zilele care i-au urmat.Pulitzer pentru scandalul bazelor CIA

Cotidianul Washington Post a obtinut patru premii Pulitzer, intre care unul pentru dezvaluirea scandalului care l-a implicat pe lobby-istul republican Jack Abramoff si altul pentru ca a relevat existenta inchisorilor secrete ale CIA in strainatate. Ceremonia de decernare a faimoaselor premii jurnalistice a fost organizata luni, la Universitatea Columbia. Dana Priest, reporterul Washington Post care a lansat scandalul ce a implicat si numele Rominiai, va primi, pe langa laurii victoriei, si 10.000 de dolari. New York Times a obtinut trei premii Pulitzer, intre care cel pentru A"reportaj nationalA" care a avut ca obiect interceptarile comunicatiilor intre cetatenii americani, ordonate de guvernul de la Washington. Reporterii Joseph Kahn si Jim Yardley au primit premiul Pulitzer al A"reportajului externA" pentru A"ambitioasele articoleA" despre justitia in China, confruntata cu evolutiile legii.

Doua ziare din regiunea devastata de uraganul Katrina vara trecuta au fost distinse luni cu premiul Pulitzer 2006 pentru curajul cu care reporterii lor si-au facut relatarile in timpul furtunii si in zilele care i-au urmat.

Blogul Crina Manolescu

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 818 ori