Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piata serviciilor de consultanta integrata in domeniul sanatatii va inregistra o crestere in 2009

Piata serviciilor de consultanta integrata in domeniul sanatatii va inregistra o crestere in 2009
Piata serviciilor de consultanta integrata in domeniul sanatatii va inregistra o crestere in anul 2009, in pofida estimarilor pesimiste privind mediul economic general, a declarat Nicolae Voiculescu, fondatorul Link Resource. "In 2009 companiile vor avea nevoie de strategii flexibile pentru a face fata neprevazutului si de expertiza atrasa care sa completeze capacitatile existente intern, mai mult decat pana acum. Pentru a face estimari mai precise ar trebui sa stim ce strategie vor adopta autoritatile. Nu avem nevoie insa de nici o alta data pentru a spune ca, fara o atentie sporita  in domeniul  sanatatii, 2009 va debuta  cu aceleasi sincope cu care ne-am obisnuit", a declarat Nicolae Voiculescu, fondatorul Link Resource.


Potrivit Link Resouce, directiile de crestere sunt dependente, in primul rand, de strategia aleasa si de prioritatile ce vor fi definite de noile autoritati din domeniul sanatatii. Daca acestea vor avea in vedere stimularea mediului privat, in sensul degrevarii unei parti din presiunile existente pe sistemul public de sanatate, atunci premisele optimizarii calitatii serviciilor medicale vor fi intrunite, ceea ce va determina implicit cresterea nevoii de expertiza specializata.O alta directie de crestere ar putea veni din necesitatea companiilor de pe piata serviciilor medicale si cea farmaceutica de a-si recalibra activitatea si de a-si regandi modelul operational pentru a raspunde contextului economic global. Pentru a-si asigura dezvoltarea, acestea vor recurge la resurse specializate din afara companiilor.De asemenea, Link Resource considera ca in contextul economic actual se vor accelera procesele de fuziuni si achizitii, care vor necesita suport specializat pe toate componentele: operational, legal, fiscal sau proprietate intelectuala.Link Resource este o companie romaneasca de consultanta legala, management si executie in industria medicala si farmaceutica.Structura actuala a companiei include pe langa cei  patru parteneri, 12 consultanti seniori si o retea de alti peste 30 de consultanti, care acopera intregul ansamblu de specializari necesare companiilor din industria de servicii medicale si respectiv farmaceutica.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1209 ori