Generali Asigurari si Ardaf vor fuziona

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 11:16
2423 citiri
Generali Asigurari si Ardaf vor fuziona

Generali Asigurari si Ardaf intentioneaza sa fuzioneze intr-o noua companie care va oferi produse sub ambele marci, au anuntat vneri reprezentantii pe piata locala a Generali Group, citati de NewsIn.

Astfel, numele vizat pentru noua entitate rezultata in urma fuziunii este Generali Romania, care va functiona pe piata cu doua marci independente, Generali si Ardaf.

Contractele de asigurare ale celor doua companii raman valide, iar Generali Romania isi va indeplini toate obligatiile fata de clientii Generali si Ardaf, se arata in comunicat.

Reprezentantii grupului sustin ca pastrarea ambelor branduri implica automat si mentinerea celor doua retele de vanzare, iar fuziunea va consolida pozitia grupului Generali in Romania.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a anuntat in 10 februarie ca a aprobat transferul portofoliului de asigurari generale al societatii Roumanie Assurance International (RAI) catre Ardaf.

Roumanie Assurance International, specializata in asigurari de calatorie, a fost infiintata in 1992, iar in 2008 a fost preluata impreuna cu Ardaf de catre Generali PPF Holding.

In 2009, Ardaf si-a redus pierderile la 90,5 milioane lei, de la 185 milioane lei in anul anterior. Grupul Generali PPF Holding este prezent in Romania prin Generali Asigurari, Ardaf, RAI si Generali Fonduri de Pensii. 

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#ardaf, #asigurari generale, #generali asigurari , #Fuziuni