Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fuziunea Generali Asigurari cu Ardaf, aprobata de actionari

Fuziunea Generali Asigurari cu Ardaf, aprobata de actionari

Actionarii Generali Asigurari si Ardaf au aprobat luni intentia celor doua companii detinute de Generali Group in Romania de a fuziona, reprezentantii celor doi asiguratori asteptandu-se la o finalizare a fuziunii in a doua jumatate a acestui an, potrivit NewsIn.

"Echipele de management ale Generali Asigurari si Ardaf au primit din partea actionarilor imputernicirea de a demara planurile pentru fuziune, in concordanta cu toate reglementarile locale.

Managementul celor doua companii a transmis actionarilor intentia de a forma o noua entitate combinata, Generali Romania, orientata catre operatiuni profitabile, eficienta sporita, precum si catre produse si servicii de calitate superioara", se arata intr-un comunicat.


Reprezentantii Generali Group in Romania au anuntat in 18 februarie intentia celor doua companii detinute pe piata locala, Generali Asigurari si Ardaf, de a fuziona, noua companie urmand sa furnizeze produse sub ambele marci.


Astfel, numele vizat pentru noua entitate rezultata in urma fuziunii este Generali Romania, care va functiona pe piata cu doua marci independente, Generali si Ardaf.


Contractele de asigurare ale celor doua companii raman valide, iar Generali Romania isi va indeplini toate obligatiile fata de clientii Generali si Ardaf.

Grupul Generali PPF Holding este prezent in Romania prin Generali Asigurari, Ardaf, RAI si Generali Fonduri de Pensii.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1844 ori