Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fuziunea dintre Bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaming PLC, analizata de CC

Fuziunea dintre Bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaming PLC, analizata de CC

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca analizeaza operatiunea de concentrare economica realizata ca urmare a fuziunii prin absorbtie a companiei Bwin Interactive Entertainment AG de catre PartyGaming PLC, relateaza NewsIn.

Consiliul Concurentei va evalua operatiunea din punct de vedere al compatibilitatii cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind concentrarile economice.

"Sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal operatiunile economice ce depasesc pragurile valorice prevazute de Legea Concurentei (21/1996).


Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a intreprinderilor implicate in operatiune depaseste echivalentul in lei a 10.000.000 euro si cand cel putin doua dintre intreprinderile implicate au realizat pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a 4.000.000 euro", se arata in comunicat.


Bwin Interactive Entertainment AG ofera servicii online in domeniul pariurilor sportive, jocurilor de poker, de cazinou, jocuri soft si tehnice, precum si fluxuri audio si video ale evenimentelor sportive.


PartyGaming PLC ofera o gama diversa de jocuri online, printre care se numara poker-ul, jocurile de cazinou, bingo si pariurile sportive. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 954 ori