Tiparul este mai viu ca niciodata!

Miercuri, 06 Septembrie 2017, ora 15:02
2602 citiri
Tiparul este mai viu ca niciodata!

Printul nu moare, se reinventeaza si este mai viu ca niciodata. Umbla prin Bucuresti sub forma celor mai gratioase mesagere CMYK si inmaneaza personal invitatii tuturor jucatorilor din domeniul tiparului si semnalisticii digitale.

In perioada 4-25 septembrie, Mesagerii PRINT&SIGN vor traversa Bucurestiul pentru a inmana personal companiilor care activeaza in industria tiparului invitatia de a vizita PRINT&SIGN, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est, impreuna cu toate detaliile privind noutatile expozitiei din acest an.

Ajuns la editia a 14-a, PRINT&SIGN 2017 este foarte complex, oferindu-i publicului-tinta cea mai buna editie din toate timpurile: peste 150 de echipamente inovatoare si aplicatii de ultima generatie, 4 evenimente conexe din domenii diferite (PrintTex 2017, Digital Signage, 3D Printing si Book Printing Conference) cu speakeri renumiti din strainatate (reprezentanti ai unor importante asociatii internationale), dar si din Romania, precum si 2 concursuri de colantare auto, cu premii in bani si produse profesionale, premiul cel mare al unuia dintre ele constand intr-un bilet la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas, cel mai mare concurs auto din lume.

PRINT&SIGN 2017 va incepe marti, 26 septembrie, si se va incheia vineri, 29 septembrie, urmand sa se desfasoare in Pavilionul A din Centrul Expozitional Romexpo-Bucuresti. Intrarea este libera, pe baza de inregistrare online.

Vino la PRINT&SIGN 2017, cea mai buna editie din toate timpurile!

EUROEXPO, fondatorul si organizatorul targului, este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Cu o experienta de peste 14 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show - editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Print Sign 2017 , #Firme publicitate