Warren Buffett, la TV: Afla secretele din clubul milionarilor

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 08:52
3328 citiri
Warren Buffett, la TV: Afla secretele din clubul milionarilor

Warren Buffett intra pe micul ecran. Investitorul miliardar va prezenta o emisiune numita "Secretele din Clubul milionarilor", care are ca scop predarea lectiilor de economie catre copii.

"Este important ca generatia tanara sa dezvolte obiceiuri financiare de la o varsta frageda. Secretul din Clubul milionarilor nu va preda lectii despre modul de citire a unui bilant ci va oferi ponturi financiare, intr-un mod distractiv", a declarat Warren Buffett.

Emisiunea va fi difuzata duminica pe canalul Hub. Fiecare episod va aborda o lectie financiara cu privire la reputatia in afaceri dar si responsabilitatea in ceea ce priveste gestionarea creditelor.

Warren Buffet spune despre noua sa emisiune ca ofera lectii simple pe care copiii sa le poata aplica in viata de zi cu zi. Unele din aceste lectii sunt:

- Cea mai buna investitie pe care o puteti face este in voi insiva

- Cu cat inveti mai mult cu atat mai mult vei castiga

- Fa ceea ce-ti place si nu vei simti ca muncesti cu adevarat

Primul episod al emisiunii il va avea invitat pe rapperul Jaz-Z , iar tema principala a emisiunii se va numi "Simte-te cool la scoala".

In episoadele viitoare, Warren Buffet ii va avea invitati pe doi dintre cei mai cunoscuti sportivi ai Americii: Shaquille O'Neal si Serena Williams.

Miliardarul are teluri inalte, de aceea a lansat si un concurs pentru cei mai ingeniosi afaceristi in devenire. Concursul se numeste "Dezvolta-ti propria afacere", iar copiii inscrisi trebuie sa vina cu cele mai bune idei de afaceri. Castigatorul va primi 5000 de dolari.

Producatorul emisiunii a precizat ca investitorul miliardar a fost cel care a ales numele emisiunii.

Se pare ca Warren Buffett nu se rezuma numai la fonduri de investitii. Acum isi "va investi" cunostintele in viitorii miliardari ai Americii.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#emisiune warren buffett, #lectii economie warren buffett, #Buffet prezentator secrete milionari , #Emisiuni