AXN White si AXN Black inlocuiesc posturile Crime si Sci-Fi din 1 octombrie

Miercuri, 28 August 2013, ora 09:07
2686 citiri
AXN White si AXN Black inlocuiesc posturile Crime si Sci-Fi din 1 octombrie

Televiziunile AXN White si AXN Black vor fi lansate in Romania pe 1 octombrie, urmand sa difuzeze seriale noi, emisiuni de tip documentar si filme artistice, potrivit unui comunicat de presa al Sony Pictures Television Networks.

Ambele televiziuni vor fi disponibile in regiunea Europei Centrale si de Est - Romania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria - si vor inlocui actualele canale AXN Crime si AXN Sci-Fi din grila operatorilor de cablu.

AXN White si AXN Black se adreseaza iubitorilor de filme si seriale, avand un public tinta cu varste cuprinse intre 21-50 de ani, urban, preponderent feminin (AXN White) si preponderent masculin (AXN Black).

AXN White va fi "locul secretelor, unde intriga si dorinta intalnesc fiorii si crima". Astfel, televiziunea va difuza seriale si filme artistice care vor intampina dorintele telespectatorilor pentru continut intens, presarat cu actiune dramatica, mistere, spirit de investigatie.

AXN White va difuza in aceasta toamna: "The Client List" ("Lista Clientilor", din 2 octombrie), "Grand Hotel" ("Hotel Grand"), "Eat Pray Love" ("Mananca, roaga-te, iubeste", 5 octombrie), "Life Lines" (din 3 octombrie), "Incantessimo" (din 2 octombrie), "Paradise", "Heartland" (din 5 octombrie), "The Family" (din 5 octombrie), "Pride and Prejudice" (din 5 octombrie), "Sense & Sensibility" (din 22 octombrie), "Upstairs & Downstairs" (din 1 octombrie), "Rebel Land" (din 3 octombrie). Si serialele cunoscute de pe AXN Crime vor putea fi vazute din toamna: episoade noi din "Murder She Wrote" ("Verdict: Crima!") si "Don Matteo" vor fi difuzate pe AXN White.

AXN Black va fi "locul unde se nasc eroii", difuzand seriale de actiune, emisiuni-seriale de tip documentar si filme artistice.

AXN Black va difuza in aceasta toamna: "Spartacus" (din 7 octombrie), "The Hero" ("Eroul"), "Primeval: A New World" ("Calatori in preistorie: O noua lume", din 3 octombrie), "Real Humans" (din 3 octombrie), "Duck Commander" (din 2 octombrie), "Justified" (din 5 octombrie), "Car Lot Rescue" (din 2 octombrie), "Black Gold" (din 2 octombrie), "Bikini Destinations" (din 2 octombrie), "Tough Enough" (din 2 octombrie), "Dog & Beth" (din 4 octombrie), "Richard Hammond's Crash Course", "Test Drive" (din 2 octombrie), integrand, de asemenea, si programe cunoscute din continutul AXN Sci-Fi ("Star Trek: Dead Space Nine", "Andromeda").

Potrivit comunicatului, Sony Pictures Television (SPT) Networks va fi prezent pe piata locala a audiovizualului, din 1 octombrie, prin AXN (televiziune tematica de filme), AXN White, AXN Black, AXN Spin (televiziune dedicata tinerilor), AXN Player (player online) si AXN Now (serviciul video on-demand).

In Romania, televiziunile AXN Crime si AXN Sci-fi se regasesc in grilele operatorilor RCS&RDS, Romtelecom, UPC, Focus Sat, Digital Cable Systems, Next Gen Communication si in grilele mai multor operatori de cablu mai mici, dupa cum au declarat pentru Mediafax reprezentantii SPT Networks, in 12 iulie, in momentul in care a fost anuntata intentia lansarii in Romania a televiziunilor AXN White si AXN Black.

AXN White a fost lansat in 2008 in Portugalia, in timp ce AXN Black a inceput sa emita in 2011 in aceeasi tara.

16 milioane de abonati pentru AXN in Europa Centrala

Pe de alta parte, televiziunea AXN are peste 16 milioane de abonati doar in Europa Centrala, unde este difuzata in sase tari: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Romania si Bulgaria si in cinci tari din regiunea Adriatica - Serbia, Croatia, Slovenia, Macedonia si Muntenegru. Televiziunea se plaseaza pe primul loc in preferintele tinerilor adulti din grupul de varsta 18-34 de ani cand este vorba de divertisment dinamic. Pe langa serialele, AXN difuzeaza si filme din portofoliul Sony Pictures, precum si de la alte studiouri.

Sony Pictures Television (SPT), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei de televiziune. Compania produce si distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot in lume si pentru o multitudine de platforme.

Pe langa companiile sale de productie din Statele Unite, SPT are 18 companii de productie, detinute in totalitate sau in parteneriat, in 14 tari in afara Statelor Unite, cu birouri in 33 de tari. Portofoliul global SPT contine 124 de televiziuni in 159 de tari, ajungand astfel la mai mult de 840 milioane de abonati din intreaga lume.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#lansare AXN Black, #lansare AXN White, #schimbare AXN Sci Fi, #schimbare AXN Crime, #televiziune femei , #Emisiuni