Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CNA va atentiona oficial Romania TV pentru a nu mai utiliza sigla "RTV"

CNA va atentiona oficial Romania TV pentru a nu mai utiliza sigla "RTV"


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, sa trimita postului Romania TV o scrisoare de atentionare prin care i se cere televiziunii "sa nu mai foloseasca publicitarea audiovizuala a site-ului" rtv.net, pana la pronuntarea instantei in recurs privind marca "RTV".

Consiliul National al Audiovizualului a analizat, in sedinta de joi, somatia-notificare publica depusa de Realitatea Media prin care reprezentantii societatii solicita revocarea deciziei privind licenta audiovizuala pentru difuzarea prin satelit a programului Romania TV, apartinand S.C. Ridzone Computers SRL Ploiesti, intrucat televiziunea utilizeaza denumirea "RTV", pentru care Realitatea Media detine marca inregistrata.

In urma cu doua saptamani, Tribunalul Bucuresti (TB) a decis suspendarea de indata a utilizarii marcilor "RTV" si "Noi facem realitatea" de catre companiile SC Ridzone Computers SRL si SC RTV Satellite Net SRL, iar hotararea TB din data de 7 august 2013 trebuia aplicata pana la solutionarea actiunii intentate de Realitatea Media.

Decizia TB mai da dreptul Realitatea Media sa emita programe pe frecventa RTV. Instanta a mai stabilit ca publicul a fost indus in eroare, confundand cele doua televiziuni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1690 ori