Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Publicis Romania vorbeste fluent "SOCIAL MEDIA" pentru 12 clienti

Publicis Romania vorbeste fluent "SOCIAL MEDIA" pentru 12 clienti
Social Media ocupa un loc important in serviciile oferite de catre Publicis Romania. Cu ajutorul departamentului de Digital de 17 oameni, agentia vorbeste zilnic cu peste 1.430.000 utilizatori romani de Social Media.

"Impreuna cu colegii de la creatie, Digitalul de la Publicis Romania manageriaza paginile si conturile pe care 12 clienti ai agentiei le detin pe diverse platforme de socializare. In acest moment, ne ocupam de 13 pagini de Facebook. Vorbim zilnic cu mai mult de 1,4 milioane utilizatori de Social Media si aceasta, daca nu cuantificam deloc comunitatile si impactul pe care content-ul generat de agentie il are, de exemplu, pe YouTube sau Vimeo", spune Calin Buzea, Head of Digital - Publicis Romania.

Succesul activitatilor departamentului de Digital al Publicis Romania in Social Media se poate masura si prin cresterea cu peste 71% a comunitatilor social media din jurul brand-urilor clientilor pe care ii reprezinta sau prin zecile de mii de like-uri generate lunar de content-ul dezvoltat.

In plus, unele dintre aplicatiile (peste 30 de aplicatii numai in ultimele 12 luni) dezvoltate pentru platformele de socializare pe care sunt prezenti clientii agentiei au fost recunoscute ca atare, fiind premiate in cadrul INTERNETICS (Orange, Pegas) sau EFFIE (Pegas).

"Atunci cand vine vorba de prezenta clientilor nostri in social media - si avem clienti mari printre care: OMV, Pegas, Toortitzi, Farmaciile Dona, Nestle, Carrefour - lucram impreuna cu ei la retorica social media a fiecarui brand. Cu ajutorul Zelist si Facebook monitor si impreuna cu input-ul departamentului de Strategie analizam si valorificam contextele si comunitatile intr-un content interesant si relevant", mai spune Buzea.

Publicis Romania ofera servicii complete de content management & planning, dezvoltare si implementare de aplicatii Social Media (inclusiv Mobile), Facebook advertising si mentenanta Social Media.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1022 ori
Citeste mai multe desprePublicis Romania Social Media