Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reparatiile la podul pe DN1 peste raul Mures costa 5,1 mil lei

Reparatiile la podul pe DN1 peste raul Mures costa 5,1 mil lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va aloca 5.191.120 lei, fara TVA, pentru reparatii la podul pe DN1 km 375+769 peste raul Mures la Partos (jud. Alba), potrivit unui anunt de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, informeaza NewsIn.

In acest sens se va organiza o licitatie deschisa.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 25 mai, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iunie, ora 09:00.


Ofertele vor fi deschise in aceeasi zi, 1 iunie, ora 10:00.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).


Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de sase luni incepand de la data atribuirii.


Potrivit anuntului de participare, banii provin de la bugetul de stat.

Operatorii economiei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa fi avut cifra medie de afaceri in ultimii trei ani de 10.382.240 lei (IMM-urile beneficiaza de 50% reducere).


De asemenea, se solicita o garantie de participare de 51.900 lei, precum si o garantie de buna executie de 7% din pretul contractului fara TVA. IMM-urile beneficiaza de 50% reducere.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1415 ori
Citeste mai multe desprereparatii pod rau mures milioane