Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Garda Financiara din Bucuresti a confiscat bunuri de 21 milioane lei, in martie

Garda Financiara din Bucuresti a confiscat bunuri de 21 milioane lei, in martie

Sectia Bucuresti a Garzii Financiare a inaintat, in martie, organelor de urmarire penala 95 de sesizari penale pentru un prejudiciu in suma totala de 43 milioane lei si a confiscat bunuri de 21 milioane lei, a anuntat, marti, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Actiunile operative desfasurate de Sectia Bucuresti a Garzii Financiare din ultima luna au urmarit combaterea evaziunii fiscale din diferite domenii: achizitii intracomunitare, comertul cu imbracaminte, legume, fructe, carne, zahar, produse sanitare, flori, materiale de constructii", se mai arata in comunicat.

De asemenea, Sectia Bucuresti a Garzii Financiare a emis decizii de masuri asiguratorii pentru indisponibilizarea unor marfuri menite sa acopere prejudiciul cauzat de respectivii agenti economici, in vederea recuperarii debitelor la bugetul de stat pentru o valoare totala de 38 milioane lei.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1184 ori
Citeste mai multe despregarda financiara bucuresti bunuri