Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Carbonifera Ploiesti investeste 6,74 milioane lei in lucrari miniere

Carbonifera Ploiesti investeste 6,74 milioane lei in lucrari miniere

Compania Carbonifera Ploiesti investeste 6,74 milioane lei in lucrari de extragere a carbunelui la subsidiara Carbonifera Campulung, din judetul Arges, pentru care va organiza o licitatie deschisa, potrivit datelor companiei publicate pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Contractul prevede lucrari de decopertare a solului, de excavare, de taluzare si de santier si are durata de un an de la data atribuirii. Ofertantii trebuie sa depuna cererile de participare pana pe 11 decembrie, data la care vor fi deschise ofertele.


Carbonifera SA Ploiesti a fost infiintata in 2005 si este companie cu capital integral de stat. Apartine Societatii Nationale a Carbunelui (SNC) Ploiesti, care se afla sub autoritatea Ministerului Economiei si Finantelor. Activitatea Carbonifera SA Ploiesti consta in prospectarea si extragerea carbunelui si a altor combustibili solizi., potrivit datelor furnizate de companie. In prezent, compania se afla sub administrare speciala.


Astfel, in afara de SNC Ploiesti, in domeniul exploatarii carbunelui isi desfasoara activitatea doua companii nationale, respectiv Societatea Nationala a Lignitului Oltenia - SNLO si CNH Petrosani, cele trei complexuri energetice din Oltenia - Turceni, Rovinari si Craiova.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1567 ori