Badea & Asociatii a fuzionat cu Clifford Chance, incepand de la 1 mai

Luni, 04 Mai 2009, ora 14:30
1528 citiri
Badea & Asociatii a fuzionat cu Clifford Chance, incepand de la 1 mai

Badea & Asociatii SCA si Clifford Chance LLP au fuzionat incepand cu 1 mai, dupa ce au functionat in asociere incepand cu 2006, iar biroul din Bucuresti va opera sub numele Badea Clifford Chance si va continua sa fie condus de managing partner Daniel Badea, a anuntat, luni, biroul de avocatura.

Prin aceata fuziune Daniel Badea, responsabil pentru practica de banking si piete de capital, si Nadia Badea, responsabila pentru practica de real estate si achizitii si fuziuni, vor deveni primii romani global equity partners intr-o firma din Magic Circle, potrivit Newsin.

Clifford Chance a deschis un birou in Bucuresti in iunie 2006 pe baza asocierii cu Badea & Asociatii, anticipand ca fuziunea se va realiza in urmatorii trei ani.

Badea & Asociatii a fost fondata in anul 2002 de catre Daniel Badea si Nadia Badea. Biroul din Bucuresti are in prezent patru parteneri si 50 de avocati. Clifford Chance este prezenta in Europa Centrala si de Est inca din anul 1991, cand a fost infiintat biroul din Moscova.

De atunci, prezenta regionala a crescut in mod constant, ajungand astazi sa cuprinda 36 de parteneri si peste 320 de avocati in birourile din Bucuresti, Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev.

La nivel global firma are 30 de birouri in 21 de tari si peste 3800 de avocati. 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#achizitii, #capital, #firma, #fuziune , #Achizitii