ANCOM vrea sa achizitioneze carburanti de peste 4,6 milioane lei

Marti, 18 Mai 2010, ora 11:36
1056 citiri
ANCOM vrea sa achizitioneze carburanti de peste 4,6 milioane lei

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) va organiza in 29 iunie o licitatie deschisa pentru achizitionarea de carburanti, pe baza unui sistem de carduri de credit, pentru care va plati din propriul Bugetul de venituri si cheltuieli 4.644.000 lei, fara TVA, relateaza NewsIn.

Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), anuntul implica incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic pe o perioada de 45 de luni.

Acordul-cadru are ca obiect furnizarea de carburanti pentru autovehicule si grupuri electrogene (benzina si motorina), pe baza unui sistem de carduri de credit.

Prin lista prezentata, ofertantul trebuie sa demonstreze ca a indeplinit in ultimii trei ani unul sau mai multe contracte care au avut ca obiect furnizarea unor produse similare celor care fac obiectul prezentei proceduri si care au avut valoarea cumulata egala sau mai mare decat 1.000.000 lei, fara TVA.

De asemenea, cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa prezinte o garantie de participare in cuantum de 60.000 lei, precum si o garantie de buna executie a contractului subsecvent in cuantum de 5% din valoarea contractului subsecvent, fara TVA.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 28 iunie, ora 16:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este tot 28 iunie, dar ora 17:00.

Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este 28 deptembrie 2010.

ANCOM este institutia care reglementeaza sectorul comunicatiilor din Romania. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#ancom, # carburanti, # achizitie , #Achizitii