Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mechel Targoviste revine la vechea denumire de 'Combinatul de Oteluri Speciale' (COS) Targoviste

Mechel Targoviste revine la vechea denumire de 'Combinatul de Oteluri Speciale' (COS) Targoviste


Compania Mechel Targoviste va reveni la vechea denumire, anterioara privatizarii, respectiv Combinatul de Oteluri Speciale (COS) Targoviste.

Propunerea privind schimbarea denumirii companiei va fi discutata in Adunarea Generala a Actionarilor programata pentru 29 aprilie.

Potrivit convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor companiei, 86,6% din capitalul Mechel Targoviste este controlat de Mazur Investments Limited, inregistrat in Cipru.
Compania a fost privatizata in 2002.

Mechel Targoviste a facut parte din grupul rus Mechel, care a anuntat in luna februarie ca a vandut activele din Romania catre firma Invest Nikarom, detinuta de Viktor Chumakov si Svetlana Chumakova Svetlana, ambii cu cetatenie rusa.

Tranzactia, pentru suma simbolica de 230 de lei, a vizat transferul companiilor Mechel Campia Turzii, Ductil Steel Otelu Rosu, Ductil Steel Buzau, Laminorul Braila si Mechel Reparatii Targoviste.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2060 ori