Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Marks & Spencer nu e de vanzare

Marks & Spencer nu e de vanzare

Marks & Spencer a refuzat o oferta de 9,1 miliarde lire sterline puse la bataie de magnatul Philip Green care doreste sa preia pachetul majoritar de actiunie al renumitului lant de magazine de lux.Reprezentantii M&S au spus ca ultima oferta a lui Green, 400 pence pe actiune, reprezinta o subevaluare a valorii reale a actiunilor Marks & Spencer. M&S a adaugat ca proprietarul trusturilor BHS si Arcadia nu a reusit sa expuna un plan concret de contracarare a concurentei in cazul preluarii M&S.

Alte probleme au fost evidentiate de Boardul Director al Marks & Spencer in legatura cu modalitatile de finantare si esalonare a investitiilor ulterioare. Directorul executiv M&S, Suart Rose, urmeaza sa prezinte luni perspectiva sa asupra modalitatilor ce stau la dispozitia lantului de magazine pentru imbunatatirea performantelor comerciale.

Analistii sustin ca batalia pentru preluarea controlului M&S nu s-a incheiat in ciuda faptului ca oferta lui Green a fost una mai mult formala, desi a beneficiat de sprijinul boardul director.

Sursa: Imagoo

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1188 ori