Indeplinirea dorintei lui Zuckerberg ar declansa un colaps economic global

Sambata, 09 Iulie 2011, ora 14:00
1902 citiri
Indeplinirea dorintei lui Zuckerberg ar declansa un colaps economic global

Visul lui Zuckerberg si cifrele Facebook asa cum arata ele in viziunea fondatorilor sai ar putea duce la un colaps economic global, potrivit analistului economic Steven Foley.

Fondatorul Facebook a anuntat saptamana trecuta ca nu ii mai pasa de numarul utilizatorilor, care a depasit 750 de milioane, ci acum isi concentreaza atentia asupra numarului de lucruri care sunt impartasite.

Mai precis, Zukerberg se uita la ceea ce posteaza utilizatorii, fie ca e vorba de o poza, un comentariu, un link sau un simplu like la un anumit produs, potrivit Capital.

Potrivit unui cunoscut investitor american, pana in 2013 utilizatorii celei mai mari retele de socializare vor impartasi de 1.048.576 de ori mai multe lucruri decat astazi.

Prin urmare, cercetatorul spune ca acest lucru inseamna colaps economic global intrucat nimeni nu va mai munci ci toti vor fi ocupati sa vada ce au scris prietenii pe wall-ul paginii de Facebook si vor sta cu grija de a le raspunde la randul lor prietenilor,

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mark zuckerberg, #facebook, #utilizatori facebook, #colaps economic global, #informatii utilizatori facebok , #stiri Mark Zuckerberg