Zuckerberg: Facebook nu va dezvolta niciodata jocuri

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 09:51
1119 citiri
Zuckerberg: Facebook nu va dezvolta niciodata jocuri
Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg a declarat ca Facebook nu va avea niciodata o divizie producatoare de jocuri, in ciuda numarului ridicat de astfel de aplicatii regasite pe platforma de socializare.

"Sa construiesti jocuri e foarte greu. Si ceea ce facem noi e foarte greu. Credem ca e mai bine sa ne concentram asupra unui singur domeniu. [...] Consideram ca un producator independent va face treaba mai buna decat o divizie intr-o companie mai mare, si acesta este motivul petru care unele companii care incearca sa le faca pe toate nu au succes," spune Zuckerberg.

Astfel, fondatorul Facebook admite ca producatorii de jocuri se descurca mai bine decat s-ar descurca ei daca s-ar apuca de dezvoltat jocuri. Companii precum Zynga, unul dintre cei mai populari producatori de jocuri pe Facebook, sunt cotate foarte bine si urmeaza chiar sa fie listate pe bursa. Valoarea estimata a Zynga este in randul miliardelor de dolari.

"Industria producatoare de jocuri este cea mai mare astfel de industrie care a ajuns in mediul social. Multe companii cu traditie in industrie au facut pasul spre retelele de socializare."

#Facebook dezvoltare jocuri, #Zuckerberg Facebook jocuri, #Zuckerberg Facebook dezvoltare jocuri , #Facebook