Mark Zuckerberg, mai tare ca CIA

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 00:00
1817 citiri
Mark Zuckerberg, mai tare ca CIA
Mark Zuckerberg

Poate va intrebati de ce si-a cumparat Mark Zuckerberg o casa de 7 milioane de dolari. Pentru ca este printre cei mai bogati oameni din lume, cu o avere de aproximativ 18 miliarde de dolari.

Facebook a atins o valoare de circa 70 de miliarde de dolari, ceea ce-l plaseaza pe fondatorul Mark Zuckerberg pe locul trei in topul celor mai bogati oameni din tehnologie, conform Time.

Tanarul in varsta de doar 27 de ani are o avere de 18 miliarde de dolari, fiind surclasat doar de Bill Gates(65 de miliarde de dolari) si Larry Ellison (39,5 miliarde de dolari).

Explozia valorii Facebook l-a facut pe Zuckerberg mai bogat decat cofondatorii Google, Sergey Brin si Lary Page, ale caror averi au scazut anul acesta.

Zuckerberg se afla pe locul 52 in topul celor mai bogati oameni din lume realizat de Forbes si pe locul 9 in topul celor mai puternici oameni intocmit de aceeasi revista.

Fondatorul Facebook a pus bazele retelei sociale pe cand urma cursurile Harvard University, succesul portalului determinandu-l sa-si abandoneze studiile.

Mai tare decat CIA

Zuckerberg a reusit sa faca in sapte ani ceea ce CIA nu a reusit in peste 60 de ani. Sa adune informatii despre peste 800 de milioane de oameni din toata lumea. Facebook "stie" acum ce gandesc, citesc sau asculta peste 10% din oamenii de pe planeta.

Majoritatea oamenilor petrec pe Facebook mai mult timp decat pe oricare alt site. Spre exemplu, utilizatorii din SUA stau in medie 6,3 ore pe luna pe aceasta retea. In curand, Zuckerberg isi va crea si propriul sistem monetar - Facebook Credits - pentru a usura realizarea tranzactiilor si profiturilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#mark zuckerberg avere, #mark zuckerberg planuri, #cei mai bogati oameni , #Facebook