Campeanu respinge acuzatiile de coruptie

Duminica, 10 Februarie 2013, ora 18:32
1826 citiri
Campeanu respinge acuzatiile de coruptie
Foto: Antena 3

Mariana Campeanu, ministrul Muncii, a respins acuzatiile de coruptie la adresa ei, declarand ca nu a fost citata in dosarul deschis de DNA impotriva a doua angajate ale ministerului si sustine ca "dezinformarile" sunt legate de masurile pe care le-a luat pentru deblocarea POSDRU.

"Multumesc DNA pentru ca a fost foarte prompta si ca, nefiind in tara, a reactionat. Multumesc si posturilor TV care, odata venita precizarea de la DNA, au incetat cu acest subiect. Nu am fost niciodata citata la DNA, si niciodata nu am cerut si nu am primit nimic.

Banuiesc ca de la masurile luate in cazul POSDRU (n.r. Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane), care au dus si la deblocarea programului, mi s-a tras. Daca eu sunt problema, imi dau demisia imediat. Cele doua angajate erau colaboratoare apropiate si port responsabilitatea daca acest lucru este adevarat, dar nu cred ca sunt implicate in asa ceva", a explicat Campeanu, la Antena 3, conform Agerpres.

Mariana Campeanu a precizat ca a vorbit la telefon cu cele doua angajate, una din ele fiind si sefa de cabinet a ministrului, si a spus ca cele doua au fost chemate la DNA saptamana trecuta fiind informate cu privire la deschiderea unui dosar care vizeaza posibile acte de coruptie referitor la un concurs de angajare in Ministrul Muncii.

"Nu cred ca eu sunt tinta, este un atac la Guvern", a explicat ministrul Muncii.

Directia Nationala Anticoruptie sustine ca nu exista niciun fel de suspiciuni de coruptie asupra ministrului Muncii, Mariana Campeanu. Precizarea a fost facuta joi de reprezentantul Biroului de presa al DNA, Gabriela Balaban, dupa ce presa centrala a relatat ca Mariana Campeanu, ar fi implicata intr-un dosar de coruptie in care sunt vizati si un director si un consilier din cadrul institutiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#acuzatii coruptie Campeanu, #coruptie ministrul Muncii, #dosar DNA Ministerul Muncii , #Ministrul Muncii