Ponta se ia de textilele lui Grapini

Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 15:25
1363 citiri
Ponta se ia de textilele lui Grapini

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca apreciaza eforturile pe care le face ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, insa aceasta trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru si sa inteleaga ca "nu mai e un producator de textile care vorbeste cu presa".

"Am avut o discutie cu doamna Grapini. Nu am o problema, dimpotriva, eu apreciez eforturile pe care le face doamna Grapini. Cred ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru, ca nu mai e un producator de textile care vorbeste cu presa. Cand vorbeste cu presa ca ministru, orice greseala, orice echivoc de abia asteapta si ti-l scoata din context. Cand esti ministru, tot ceea ce spui se intoarce pe 100 de fete si, uite, ca invata si doamna Grapini aceste dezavantaje ale functiei", a spus Ponta, prezent la lansarea primului echipament de sapat tuneluri pentru metrou de pe santierul viitoarei statii Academia Militara, ce face parte din tronsonul 1 Drumul Taberei - Eroilor, al Magistralei 5 de metrou din Bucuresti.

Seful Executivului a explicat ca, pe fond, a mai existat un lucru care a condus la declaratiile ministrului IMM-urilor.

"Mai este un lucru pe fond. Doamna Grapini a muncit foarte mult si eu sunt foarte multumit de munca domniei sale la proiectul privind impozitul forfetar. Acum, ca primeste niste jigniri absolut suburbane de la un deputat - din PNL, nu? - sau, ma rog, ce o fi el, treaba lui, de la un deputat de Bucuresti, sigur ca o afecteaza. Eu sunt mai rezistent la jigniri.

Dar doamna Grapini cred ca nu merita sa fie tratata ca la bodega de la un coleg de alianta teoretic, asa ca eu vreau doar sa va spun ca sustin proiectul doamnei Grapini privind impozitul forfetar. Cred ca este un proiect bun. Va pleca la Parlament acest proiect si, daca cineva are critici, mai ales dintre-ai nostri, din USL, poate sa adreseze acele critici intr-un limbaj urban", a adaugat primul ministru.

Ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism a afirmat marti ca la nivelul intregului Guvern, lucrurile nu se inteleg intotdeauna perfect atunci cand e vorba de IMM-uri. "Am impresia ca merg, uneori, pe contrasens", a precizat Grapini.

In replica, premierul Victor Ponta i-a transmis ministrului pentru IMM-uri ca, daca este nemultumita de relatia Guvernului cu mediul de afaceri, se poate gasi un ministru mai bun.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conflict Grapini Ponta, #Grapini guvern Ponta, #Ministru IMM Grapini, #performanta guvern Grapini , #Afaceri