Ciolacu spune că mașina pe care o va folosi ca și prim-ministru „este bestială”. „Guvernul României va folosi un singur brand” VIDEO

Miercuri, 07 Februarie 2024, ora 16:40
0 citiri
Ciolacu spune că mașina pe care o va folosi ca și prim-ministru „este bestială”. „Guvernul României va folosi un singur brand” VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, premierul României a anunţat miercuri, 7 februarie, după vizita la uzina Dacia de la Mioveni, că maşina sa, ca şi prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster, pentru că, aşa cum în Franţa, maşina guvernului şi a autorităţilor este Renault, în România, maşina autorităţilor şi a premierului trebuie să fie Duster. Premierul a spus că a făcut un drive-test cu noua maşină Duster şi este ”bestială”.

Premierul mai spune despre companie că este unul din motoarele economice ale României și că asigură 10% din exportul țării.

”Am fost impresionat de ceea ce am văzut, de nivelul de tehnologie, de nivelul de organizare. Nu poţi decât să feliciţi şi managementul şi faptul că concernul Renault continuă să investească pe această platformă industrială”, a spus premierul după vizita la uzina din Mioveni.

Premierul a arătat că aproape 12.500 de oameni lucrează în schimburi pe această platformă industrială şi alte 1.500 de companii au de lucru prin comenzile date de această companie.

”Vorbim de 150.000 de oameni, de această dată şi de comenzi de 2,2 miliarde de euro. Este unul din motoarele economice ale României, 10% din exportul României este asigurat de Dacia. Astăzi, cu mândrie am aflat că am reuşit să îi batem şi pe italieni, la ei acasă, e adevărat, nu la fotbal ci la maşini vândute pe teritoriul Italiei”, a mai spus Ciolacu.

Premierul a povestit că a făcut un drive-test cu noul Duster, şi, aşa cum ar fi spus fiul său acum câţiva ani, ”este bestială”.

”O să profit de această ocazie ca să fac un anunţ. Din acest moment, Guvernul României şi prim-ministrul României va folosi un singur brand. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Maşina mea, ca şi prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster”, a anunţat premierul, arătând că aşa este corect în orice stat de drept şi orice economie.

”Cum în Franţa, maşina guvernului şi a autorităţilor este Renault, în România, maşina autorităţilor şi a prim-ministrului trebuie să fie Duster”, a completat Ciolacu.

Şeful Executivului a mai anunţat constituirea unei echipe de lucru, pentru a închide ”toate hăţişurile birocratice care în business de obicei costă bani”.

”Orice întârziere de livrare şi orice sincopă pe dânşii îi costă bani. Pentru a rămâne competitivi pe piaţa mondială de producători de autovehicule, statul trebuie să stea alături de investitori şi să omoare aceşti timpi”, a mai spus Ciolacu.

...citeste mai departe despre "Ciolacu spune că mașina pe care o va folosi ca și prim-ministru „este bestială”. „Guvernul României va folosi un singur brand” VIDEO" pe Ziare.com

Mark Zuckerberg după întâlnirea cu premierul Japoniei: ”Discuţii bune şi productive asupra AI și viitorului tehnologiei"
Mark Zuckerberg după întâlnirea cu premierul Japoniei: ”Discuţii bune şi productive asupra AI și viitorului tehnologiei"
Cofondatorul şi preşedintele Meta, Mark Zuckerberg, a discutat marţi, 27 februarie, la Tokyo cu prim-ministrul nipon Fumio Kishida despre Inteligenţa Artificială (IA) generativă şi riscurile...
Inovații în domeniul hidroizolațiilor
Inovații în domeniul hidroizolațiilor
Domeniul construcțiilor și al renovărilor este în continuă schimbare și mereu apar inovații, atât în ceea ce privește materialele, cât și tehnicile. Atunci când construiești sau...
#marcel ciolacu, #masini, #guvern, #prim ministru, #Dacia, #Dacia Duster, #brand , #Stiri Auto