Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bulgarii vor sa restrictioneze traficul pe podul Vidin-Calafat pentru anumite vehicule

Bulgarii vor sa restrictioneze traficul pe podul Vidin-Calafat pentru anumite vehicule


Autoritatile bulgare au solicitat introducerea de restrictii pe podul Vidin-Calafat pentru vehicule cu masa totala mai mare de 12 tone in vederea fluidizarii traficului turistic in sezonul estival, a anuntat, vineri, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

"CNADNR informeaza participantii la trafic ca autoritatile bulgare au solicitat ca, in scopul fluidizarii traficului turistic in sezonul estival si pentru protejarea infrastructurii rutiere a podului Vidin - Calafat, in perioada 5 iulie 2013 - 30 septembrie 2013, sa fie restrictionata circulatia vehiculelor cu masa totala maxima admisa mai mare (MTMA) de 12 tone si mai mult de doua axe", se arata in comunicat.

Restrictia de circulatie se va aplica vineri, intre orele 16:00 - 22:00 si duminica, intre orele 14:00 - 22:00.

De asemenea, autoritatile bulgare au solicitat ca, in zilele in care temperatura atmosferica depaseste 35 de grade Celsius sa fie restrictionata circulatia vehiculelor cu MTMA mai mare de 20 tone, in zona de frontiera Calafat - Vidin.

CNADNR recomanda participantilor la trafic sa isi programeze perioadele de conducere, pauzele si perioadele de odihna astfel incat sa fie respectate intervalele orare restrictionate si sa evite stationarea in zona punctului de frontiera, precum si pe DN 56 Craiova - Calafat, deoarece pe acest tronson se executa lucrari de reabilitare a carosabilului si sunt instituite restrictii de circulatie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1626 ori