Berceanu: Orban a lasat Compania de Autostrazi fara bani!

Joi, 05 Februarie 2009, ora 10:56
987 citiri
Berceanu: Orban a lasat Compania de Autostrazi fara bani!

Conturile Companiei de Autostrazi ar putea fi blocate din cauza neplatii datoriilor de catre fostul ministru Ludovic Orban,a avertizat ministrul Transporturilor Radu Berceanu.

Noului sef de la Transporturi a anuntat ca CNADR trebuie sa plateasca in 2009 datoriile fostului minister: mare parte din facturile emise pentru modernizarea DN7 (Deva-Sebes-Nadlac), precum si doua credite de trezorerie, scrie Evenimentul Zilei.

„Domnul Orban se impauneaza cu un drum facut cu nereguli si cu plata „la anul” (DN 7), si a mai impins si CNADNR intr-o situatie dificila, aceasta riscand sa-i fie blocate conturile pentru neplata datoriilor”, reiese dintr-un comunicat al ministerului.

Potrivit lui Berceanu modernizarea DN7 a fost finantata prin sistem credit furnizor, cu unele facturi scadente la 1 an, astfel incat cea mai mare parte din bani trebuie achitata anul acesta din veniturile proprii ale companiei de autostrazi. „Veniturile CNADNR, pe langa faptul ca nu acopera integral suma necesara, mai sunt grevate si de alte datorii”, a adaugat Berceanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conturi, #credit, #furnizor , #Transporturi