Berceanu: Mi-am rupt masina pe Transfagarasan, l-as fi injurat pe ministru daca nu eram eu

Vineri, 13 August 2010, ora 23:56
2091 citiri
Berceanu: Mi-am rupt masina pe Transfagarasan, l-as fi injurat pe ministru daca nu eram eu

Radu Berceanu a declarat vineri la Realitatea TV ca saptamana trecuta si-a "rupt" masina personala in doua pe Transfagarasan si ca l-ar fi injurat pe ministrul Transporturilor daca nu era chiar el detinatorul postului, informeaza Newsin.

Intrebat daca ar veni ca turist in Romania, stiind ca drumurile sunt proaste, Berceanu a declarat: "Eu am fost, 'foarte ca turist', intr-o bluza, in masina mea personala, saptamana trecuta, pe Transfagarasan.

Si mi-am rupt masina in doua. Si discutam cu sotia ca daca n-as fi fost eu ministrul transporturilor, l-as fi injurat pe ministrul transporturilor tot Transfagarasanul, de pe o parte pana pe cealalta".

Ministrul a povestit ca a vorbit si cu oamenii pe care i-a intalnit pe traseul sau despre starea proasta a drumurilor.

"M-am dat jos si am vorbit cu foarte multa lume. Si lumea imi spunea 'domnu' ministru, daca si dumneavoastra sunteti pe aici, nu v-ati rupt masina?'. 'Ba da'. (...) Altii mi-au spus 'domnu' ministru, de ce nu se repara gropile?'", a aratat el, adaugand ca totul se rezuma la "o problema de bani".

"Noi am avut o suma pentru intretinere pe care am impartit-o si noi in locurile care sunt cele mai dureroase si care sunt si cu foarte mult trafic. Or Transfagarasanul e un drum care e folosit cinci luni pe an. E adevarat, e foarte turistic, foarte frumos si care ar fi fost foarte bine sa fie intr-o stare buna", a continuat el.

Prezentatoarea emisiunii i-a spus apoi ca are sansa, cand nu va mai fi ministru, sa-l injure pe cel care va fi.

"Nu foloseste la nimic. Foloseste sa incercam sa avem mai multe venituri la bugetul de stat si sa le cheltuim mai bine.

O sa avem mai multe venituri cand economia romaneasca, in general, va merge mai bine si vom avea mai multe venituri cand toti cei care trebuie sa plateasca, o sa plateasca", a replicat Berceanu.

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#berceanu, #ministru, #transporturi, #transfagarasn , #Transporturi