Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania au semnat Acordul de cooperare si parteneriat

Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania au semnat Acordul de cooperare si parteneriat

In contextul dezvoltarii constante a colaborarii dintre Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale (A.R.T.R.I.) si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (U.N.T.R.R.), Biroul de presa al ARTRI si Biroul de presa al UNTRR aduc la cunostinta opiniei publice romanesti, faptul ca a fost semnat Acordul de cooperare si parteneriat intre ARTRI si UNTRR.

Acest Acord marcheaza un nou inceput in cadrul relatiei deja traditionale, dezvoltata de-a lungul anilor, dintre ARTRI si UNTRR, pentru cooperarea reciproc avantajoasa, avand ca unic scop asigurarea si protejarea intereselor tuturor operatorilor romani de transport rutier intern si international, de marfa si calatori, membri ai celor mai importante asociatii profesionale reprezentative din domeniul transporturilor rutiere romanesti.

Cele doua semnatare ale Acordului de cooperare si parteneriat, ARTRI si UNTRR, isi propun ca, prin actiuni unitare si coordonate, sa-si uneasca eforturile pentru a reprezenta cat mai bine, atat in fata institutiilor interne, cat si a organismelor internationale din domeniu, interesele membrilor lor, transportatorii rutieri interni si internationali.

ARTRI este o organizatie profesionala, neguvernamentala, independenta, fara scop lucrativ, de drept privat, reunind aproximativ 2.000 de societati de transport rutier international din Romania, care acopera peste 70% din volumul transportului rutier de marfuri in trafic rutier international.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1719 ori