Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Elevii vor traversa gratuit podurile de la Fetesti si Giurgeni

Elevii vor traversa gratuit podurile de la Fetesti si Giurgeni

Elevii care se duc la scoala ar putra fi scutiti de taxa de trecere a podului la Fetesti si la Giurgeni - Vadu Oii. Aceasta se va intampla daca proiectul de ordin al ministrului Transporturilor, pe care Radu Berceanu l-a propus vineri dezbaterii publice, va intra in vigoare.

Ordinul va reglementa tarifele de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare la Giurgeni - Vadu Oii, respectiv Fetesti - Cernavoda.

Pentru a-i sprijini pe cei care traverseaza frecvent cele doua poduri, se va reglementa posibilitatea introducerii unor abonamente de 50 si 100 de treceri, achitate anticipat.

Aceste tarife au fost prevazute cu o reducere de 20% pentru tariful pe 50 de treceri si 30% pentru tariful pe 100 de treceri.

Totodata, microbuzele destinate transportului scolar, licentiate pentru activitatea de transport persoane, vor fi scutite de achitarea acestor tarife doar pe perioada desfasurarii cursurilor scolare, exclusiv perioada de vacanta scolara, sambata, duminica si sarbatori legale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1514 ori
Citeste mai multe despreelevi fetesti giurgeni gratuit pod