Viitorul de langa noi: Pe cel mai lung pod din lume se monteaza statii de alimentare pentru masinile electrice

Duminica, 09 Iulie 2017, ora 14:44
795 citiri
Viitorul de langa noi: Pe cel mai lung pod din lume se monteaza statii de alimentare pentru masinile electrice
Foto: captura video

Mai multe statii de alimentare cu energie pentru autovehiculele electrice vor fi amenajate pe o insula artificiala prin care trece cel mai lung pod peste mare din lume, care uneste Hong Kong, Zhuhai si Macao, pod ale carui lucrari de constructie s-au incheiat vineri, conform Xinhua.

Reprezentantii filialei din Guangdong a companiei China Southern Power Grid au anuntat ca pana la sfarsitul anului 2017 vor fi amenajate 550 de statii de realimentare cu energie pentru autovehiculele electrice, o investitie de 13 milioane de dolari.

Statiile vor putea fi folosite pentru alimentarea tuturor tipurilor de vehicule electrice, de la autobuze si vehicule utilitare si pana la automobile si taxiuri electrice.

Podul in forma de "Y" care uneste Hong Kong, Zhuhai si Macao a fost construit in sapte ani si va fi inaugurat spre sfarsitul acestui an. Dupa darea in folosinta, o calatorie intre Hong Kong si Zhuhai va dura doar 30 de minute, fata de putin peste 3 ore in prezent. ...citeste mai departe despre "Viitorul de langa noi: Pe cel mai lung pod din lume se monteaza statii de alimentare pentru masinile electrice" pe Ziare.com

#cel mai lung pod masini electrice , #Stiri Macroeconomie