VIDEO Autostrada A3, deschisa oficial circulatiei la granita cu Ungaria. "E o insula de civilizatie si a doua conexiune a Romaniei cu reteaua europeana de autostrazi"

Vineri, 04 Septembrie 2020, ora 14:51
823 citiri
VIDEO Autostrada A3, deschisa oficial circulatiei la granita cu Ungaria. "E o insula de civilizatie si a doua conexiune a Romaniei cu reteaua europeana de autostrazi"
Foto: CAptura Facebook/ Asociatia Pro Infrastructura

Circulatia pe sectorul Biharia-Bors al autostrazii A3 (in lungime de 5,5 kilometri) a fost deschisa vineri, 4 septembrie 2020.

Acest tronson a fost receptionat pe 30 iulie. In acelasi timp a fost inaugurat si noul Punct de Trecere al Frontierei Bors II.

"Portiunea de autostrada este o insula de civilizatie intr-o tara cu un deficit atat de mare de infrastructura si reprezinta a doua conexiune a Romaniei cu reteaua ungara si europeana de autostrazi", potrivit Asociatiei Pro Infrastructura.

Acelasi constructor, Selina-Trameco (Romania), va construi si urmatorii 30km din A3, acestia aflandu-se momentan in evaluari ale degradarilor suferite avand in vedere ca santierul a fost parasit acum mai bine de 7 ani. Ne exprimam speranta ca intr-un timp cat mai scurt sa avem constructori si pe celalalte tronsoane necontractate pe A3 Cluj-Bors, in asa fel incat aceasta "a doua poarta spre Europa" sa fie folosita la intreaga sa capacitate.

Pregatita pentru receptie: autostrada Biharia - Bors a ajuns la 99%

VIDEO Mini-autostrada de 5,35 kilometri din Bihor, construita in proportie de 99%. Cum arata drumul nou de la granita cu Ungaria ...citeste mai departe despre "VIDEO Autostrada A3, deschisa oficial circulatiei la granita cu Ungaria. "E o insula de civilizatie si a doua conexiune a Romaniei cu reteaua europeana de autostrazi"" pe Ziare.com

#Autostrada A3, #mini lotul Biharia Bor, #granita cu ungaria , #Stiri Macroeconomie