Vicepresedintele Bancii Mondiale despre pomenile electorale si cum pot romanii sa aiba o viata mai buna

Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 17:11
739 citiri

Romania trebuie sa continue pe calea unui management macroeconomic bun, daca vrea sa creasca standardul de viata al populatiei, crede vicepresedintele Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, Cyril Muller.

"Romania are nevoie sa continue pe calea unui management macroeconomic bun, pentru ca daca asta nu se va intampla, va fi foarte dificil sa creasca si sa imbunatateasca standardul de viata al populatiei", sustine vicepresedintele Bancii Mondiale, intr-un interviu acordat Agerpres.

Muller se arata rezervat fata de pomenile electorale decise de Parlament in ultima perioada: "Se discuta o serie de initiative legislative, in aceasta perioada electorala, dar va fi interesant de vazut cum vor fi acestea implementate in viitor. (...) Astfel de decizii adoptate in perioade electorale, unele au fost implementate, altele nu, dar importanta este directia".

In context, Muller apreciaza ca Romania a progresat mult in ultimii 25 de ani, insa avertizeaza ca trebuie sa continue ...citeste mai departe despre "Vicepresedintele Bancii Mondiale despre pomenile electorale si cum pot romanii sa aiba o viata mai buna" pe Ziare.com

#Cyril Muller economie Romania, #Cyril Muller Banca Mondiala Romania, #Cyril Muller Romania evolutie, #Cyril Muller Crestere economica Romania , #Stiri Macroeconomie