Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Câți bani poți primi de la stat pentru plata facturilor la încălzire. Nivelul maxim al veniturilor

Câți bani poți primi de la stat pentru plata facturilor la încălzire. Nivelul maxim al veniturilor

Primăriile vor sprijini familiile cu venituri mici, care vor primi ajutoare pentru achitarea facturile mărite la energie din iarna 2021-2022.

Ajutoarele se acordă în funcție de venitul pe membru de familie, plafonul maxim pentru care se dau ajutoarele fiind de 1.386 lei/persoană, respectiv 2.056 lei în cazul persoanelor singure.

Pentru gospodăriile care se încălzesc cu lemne, suma maximă ce poate fi obținută ca ajutor este de 320 de lei, dacă venitul pe membru de familie nu depășește 200 de lei.

Pentru gospodăriile care se încălzesc cu gaze, suma maximă ce poate fi obținută ca ajutor este de 250 de lei, dacă venitul pe membru de familie nu depășește 200 de lei.

La energie electrică sumele sunt mai mari, ajutorul maxim fiind de 500 de lei.

Ajutor încălzire 2021. Acte necesare și procedura de depunere a cererii

Ajutorul lunar pentru încălzirea locuinței va fi acordat începând cu 1 noiembrie 2021. ...citeste mai departe despre "Câți bani poți primi de la stat pentru plata facturilor la încălzire. Nivelul maxim al veniturilor" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 413 ori
Citeste mai multe despreajutoare primarie energie facturi iarna