Ungaria, pregatita sa reia exporturile in Rusia

Sambata, 11 Aprilie 2015, ora 21:52
1402 citiri
Ungaria, pregatita sa reia exporturile in Rusia
Foto: crossed-flag-pins.com

Firmele unguresti sunt pregatite sa reia de indata exporturile in Rusia, in cazul in care autoritatile rusesti in domeniul sigurantei alimentare ridica embargoul, in aprilie, in urma unor verificari, a declarat sambata un oficial ungur.

Aceste verificari urmeaza sa aiba loc in perioada 20-30 aprilie, a declarat telefonic, de la Kazan, in Tatarstan, Gyula Budai, insarcinat la nivel ministerial cu masurile comerciale externe declansate de catre embargoul rus. El a participat la intalnirea unei comisii interguvernamentale ruso-ungare, la Kazan, in perioada 9-10 aprilie, precizeaza agentia MTI.

O echipa de experti veterinari rusi urmeaza sa "auditeze" 22 de firme unguresti, majoritatea de procesare a carnii, pentru a stabili daca respecta reglementarile rusesti. Aceste companii au trecut cu succes de verificari similare, inainte de impunerea emabrgoului, a precizat Budai. El a apreciat ca verificarile preconizate vor fi trecute cu succes, ...citeste mai departe despre "Ungaria, pregatita sa reia exporturile in Rusia" pe Ziare.com

#exporturi Ungaria Rusia, #embargi export Rusia, #sanctiuni Rusia , #Stiri Macroeconomie