Un tractor pentru Dorel

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 07:29
965 citiri
Un tractor pentru Dorel

Acum cateva zile, domnul ministru tehnocrat al Agriculturii ne-a anuntat ca va dezvolta un program numit "Primul tractor".

Domnia sa spunea: "Am avut o discutie pe cateva subiecte cu ministrul Finantelor, Anca Dragu, iar unul dintre ele, propus chiar de doamna ministru, a fost extinderea programului "Primul tractor" catre utilaje mari, scumpe si costisitoare, pe care sa le dam asociatiilor, ca sa incurajam asocierea.

A fost ideea ministrului de Finante si noi sustinem in totalitate acest demers. Aceasta a dispus efectuarea unei analize la Ministerul Agriculturii pentru a agrea ce trebuie facut pe acest program.

Banii vor proveni din bugetul national, de la MFP, care se va ocupa efectiv de partea de finantare si de detaliile derularii acestui program. Nu stim exact despre ce sume este vorba in prezent, insa din evaluarea noastra va rezulta ceea ce ar trebui sa luam. De exemplu, un utilaj de recoltat sfecla costa in jur de 500.000 de euro, sunt cele mai costisitoare, dar mai ...citeste mai departe despre "Un tractor pentru Dorel" pe Ziare.com

#primul tractor, #bani primul tractor, #agricultura primul tractor, #fonduri primul tractor , #Stiri Macroeconomie