Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Un proiect pentru Romania

Un proiect pentru Romania
Intrucat in aceste zile se vorbeste despre proiecte de tara, despre principii pentru o viitoare guvernare si despre alte asemenea subiecte mari, voi relua cateva idei abordate deja anterior in diferite materiale.

Acestea au fost generate si de un moment de reflectie, favorizat de experientele ca manager si antreprenor in mediul privat si de implicarea pentru anumite perioade pe post de "manager privat/profesionist" la Posta Romana - Prioripost sau ca membru in consiliul de administratie al ELCEN, deci "la stat".

Ipostaza respectiva si experienta personala mi-au facilitat o pespectiva din unghiuri complementare: din zona privata - ca manager, ca antreprenor si totodata ca manager in zona "de stat", adica in "maruntaiele hidrei", adica tocmai acolo unde am dori sa se schimbe lucrurile, companiile de stat respective putand fi considerate ca esantioane reprezentative.

Atunci cand reflectezi cu privire la ceea ce ar trebui si ar putea fi si facut pentru ca Romania in ansamblu sa ...citeste mai departe despre "Un proiect pentru Romania" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 544 ori