Un ministru rus dezvaluie costurile uriase ale sistarii importurilor de produse alimentare

Joi, 21 August 2014, ora 12:54
1500 citiri
Un ministru rus dezvaluie costurile uriase ale sistarii importurilor de produse alimentare

Ministrul rus al Agriculturii, Nokolai Fiodorov, a avertizat ca Moscova va fi nevoita sa cheltuiasca miliarde de dolari in anii urmatori pentru a acorda subventii fermierilor pentru a se putea descurca fara mancarea din import.

Oficialul a mentionat, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24, ca embargoul impus produselor alimentare din SUA, Uniunea Europeana, Norvegia si Australia va afecta bugetul si consumatorii, informeaza 3news.co.nz, care citeaza AFP.

Ministrul a estimat ca aceste costuri vor ajunge la "zeci de miliarde de ruble". Zece miliarde de ruble este echivalentul sumei de 275 milioane de dolari.

"De asemenea, va fi nevoie si de masuri pe termen mediu. In urmatorii ani vom spune ca aceste costuri vor ajunge la sute de miliarde de ruble", a ...citeste mai departe despre "Un ministru rus dezvaluie costurile uriase ale sistarii importurilor de produse alimentare" pe Ziare.com

#costuri embargo Rusia, #costuri sistare importuri alimente Rusia, #sistare importuri alimente Rusia , #Stiri Macroeconomie