Tsipras s-ar pregati sa ceara un vot de incredere in urma rebeliunii din Syriza

Luni, 17 August 2015, ora 16:12
979 citiri

Guvernul grec pare sa se pregateasca ca ceara un vot de incredere, in urma rebeliunii unor parlamentari din cadrul Partidului Syriza (extrema stanga, la putere) fata de noul plan de salvare a tarii, au anuntat luni unii ministri.

Ministrul Energiei Panos Skourletis considera un asemenea vot ca "de la sine inteles" in urma rebeliunii de vineri, cand aproximativ o treime dintre deputatii Syriza s-au abtinut sau au votat impotriva acordului cu creditorii internationali ai tarii.

In contextul in care aripa stangii dure da putine semne ca s-ar intoarce la baza, Skourletis a evocat, de asemenea, posibilitatea organizarii unor alegeri legislative anticipate, in cazul in care premierul Alexis Tsipras nu obtine un vot de incredere. El s-a bazat pe sustinerea opozitiei pentru adoptarea acordului cu creditorii in Parlament. Alt ministru a argumentat ca alegerile ar conduce la stabilitate politica.

Criza din Grecia: Parlamentul a votat programul de salvare - Tsipras, sabotat din ...citeste mai departe despre "Tsipras s-ar pregati sa ceara un vot de incredere in urma rebeliunii din Syriza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tsipras vot incredree, #Tsipras Parlament vot incredere , #Stiri Macroeconomie