Tragedia din clubul Colectiv si aspectul economic

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 07:39
1202 citiri
Tragedia din clubul Colectiv si aspectul economic
Foto: Arhiva Ziare.com

Tragedia care s-a petrecut in clubul Colectiv din Bucuresti aduce in discutie si aspectul economic - adica ce anume ii determina pe unii patroni sa-si asume riscuri atat de mari.

Specialistii tind sa raspunda ca povara fiscala pe care o resimt firmele din tara noastra, alaturi de efectele coruptiei. Acestea ar fi doar doua elemente ce ii imping pe unii patroni sa taie din costuri atunci cand vine vorba de siguranta celor care le calca pragul sau le folosesc bunurile ori apeleaza la serviciile lor.

Citeste toate stirile despre incendiul din Colectiv

"Adevarul este ca e foarte complicat sau de-a dreptul imposibil sa respecti toate legile din Romania si sa ai si afacerea pe profit. Aceste costuri administrative actioneaza ca o bariera la intrarea pe piata sau ca o taxa (prohibitiva) de functionare pentru firmele existente. Povara fiscal-birocratica excesiva muta afacerile in economia subterana.

Iar in economia subterana, datorita riscului specific, calitatea ...citeste mai departe despre "Tragedia din clubul Colectiv si aspectul economic" pe Ziare.com

#incendiu Colectiv economie subterana, #incendiu Colectiv solutii , #Stiri Macroeconomie