Topul tarilor cu cea mai buna infrastructura din lume

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 20:20
871 citiri
Topul tarilor cu cea mai buna infrastructura din lume
Foto: Arhiva Pixabay

Forumul Economic Mondial a publicat recent topul tarilor cu cea mai buna infrastructura, un clasament pe care il realizeaza anual.

SUA sunt departe de podium, situandu-se chiar dupa primele 10 locuri. Cat despre Romania, nici nu exista intr-un astfel de clasament.

In conditiile in care 7 este punctajul maximum, Hong Kong a obtinut cel mai bun scor: 6,7, aici infrastructura de orice fel fiind extrem de eficienta.

Totul, pentru ca afacerile sa poata fi incheiate cu succes, pentru ca o economie puternica e, cel mai adesea, mana in mana cu o infrastructura eficienta, conform Business Insider.

Pe locul 2 se afla Singapore, cu 6,5 puncte, iar pe 3 Olanda, cu 6,4. Amsterdamul este un exemplu de infrastructura eficienta, indiferent ca vorbim despre mersul pe jos, cu bicicleta, trenul, tramvaiul sau masina.

Urmeaza Emiratele Arabe Unite si Japonia, fiecare cu un punctaj de 6,3. Tara din Asia este vestita mai ales pentru trenurile sale de mare viteza. In august, guvernul nipon a ...citeste mai departe despre "Topul tarilor cu cea mai buna infrastructura din lume" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tari cea mai buna infrastructura, #tara cea mai buna infrastructura, #top tari infrastructura 2016 , #Stiri Macroeconomie