Teodorovici a depus deja o motiune impotriva lui Citu, care este ministru de abia o luna

Luni, 02 Decembrie 2019, ora 17:31
904 citiri
Teodorovici a depus deja o motiune impotriva lui Citu, care este ministru de abia o luna
Foto: Facebook / Eugen Orlando Teodorovici

Senatorul social-democrat Eugen Orlando Teodorovici a anuntat luni, in plen, depunerea motiunii simple intitulate "Guvernarea PNL, numele tau este austeritate".

"Sustin cu tarie depunerea unei motiuni simple impotriva lui Vasile (Florin) Citu si impotriva austeritatii pe care o pregateste Guverul PNL! In acest sens, iata si vestea buna: am propus colegilor mei din grupul PSD din Senatul Romaniei textul unei motiuni simple impotriva lui Vasile Citu, intitulata "Guvernare PNL - numele tau este AUSTERITATE", depusa azi si pe care o sa o dezbatem si o sa o votam cat mai curand in plenul Senatului", a declarat Teodorovici.

La randul sau, presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a propus programarea dezbaterii motiunii pentru lunea viitoare.

"Potrivit art. 166, la motiunile simple termenul maxim este de sase zile, in consecinta, eu va propun sa fie saptamana viitoare, probabil luni, sa programam motiunea simpla. Dupa verificare va voi anunta daca au fost semnaturile necesare", a spus Melescanu.

Orlando Teodorovici, fostul ministru de Finante, da vina pe Citu pentru cresterea cursului valutar, scaderea rezervelor BNR si cresterea ROBOR, desi liberalul se afla la conducerea ministerului de mai putin de o luna.

...citeste mai departe despre "Teodorovici a depus deja o motiune impotriva lui Citu, care este ministru de abia o luna" pe Ziare.com

#motiune simpla Citu, #motiune simple PNL , #Stiri Macroeconomie