Tara care sterge datoriile cetatenilor - Peste 60.000 de persoane sunt ajutate

Luni, 02 Februarie 2015, ora 08:34
1650 citiri
Tara care sterge datoriile cetatenilor - Peste 60.000 de persoane sunt ajutate
Foto: Wikipedia

Mii de croati vor ramane fara datorii, luni, ca parte a planului de a da un impuls economiei acestei tari. Guvernul va oferi, astfel, o mana de ajutor familiilor cu o situatie financiara mai putin buna.

Schema, cunoscuta la Zagreb drept "un nou inceput", presupune faptul ca datoriile la banci, operatori de telecomunicatii sau la firmele de utilitati vor fi sterse pentru 60.000 de cetateni, arata Business Insider.

Calculele Executivului arata ca e vorba de o suma ce ajunge la 2,1 miliarde de kuna, adica 20 de milioane de lire sterline, ceea ce inseamna doar 1% din datoria totala a cetatenilor.

Creditorii care participa la program nu vor mai vedea niciun ban inapoi, potrivit sursei citate.

Cei care se califica pentru a beneficia de aceasta masura trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba o datorie mai mica de 35.000 de kuna (3.500 de lire), iar venitul lunar sa nu depaseasca pragul de 1.250 de kuna (121 de lire). Mai mult, cei care detin proprietati sau care au ...citeste mai departe despre "Tara care sterge datoriile cetatenilor - Peste 60.000 de persoane sunt ajutate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Croatia sterge datorii cetateni, #Croatia sterge datorii populatie, #tara sterge datorii cetateni , #Stiri Macroeconomie